Kuskusové rizoto z kuřátka pečeném na Českém Ghíčku zpět

Ingredience:
pečené kuře100 gkuskus20 gmrkev1 ks
kukuřice hrsthrášek hrstpórek na ozdobení
voda dle potřeby
pečené kuře 100 g, kuskus 20 g, mrkev 1 ks, kukuřice hrst, hrášek hrst, pórek na ozdobení, voda dle potřeby

Příprava

Když nám zbylo kuřátko pečené na Českém Ghíčku tak jsme ho zužitkovali do rizota, prostě jak si ušetřit čas a šmáknout si.

Kuskus zalijeme uvařenou vodou a přiklopíme. 
Zeleninu si uvaříme v páře, smícháme s kuskusem a masem, které jsme obrali z kuřete, přidáme výpek z kuřete, zamícháme, servírujeme. Ozdobíme pórkem.

2016-01-25 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI