Ingredience: | |||||
chlazená kuřecí játra | 500 g | cibule | 2 ks | česnek | 2 stroužky |
sádlo | 1 lžíce | sterilovaná červená paprika | 3 lžíce | anglická slanina | 100 g |
ostrý kečup | 3 lžíce | cukr | špetka | kmín | špetka |
sůl | dle chuti | pepř | špetka | kuřecí gelový bujon Knorr | 1 ks |
Pikantní kuřecí játra k hranolkům či rýži, nejsou nikdy špatným tipem na teplou večeři. Dvě decka červeného vína a romantika je za dveřmi.
Játra odblaníme a zbavíme případného tuku a krevních sraženin. Nakrájíme na velikost sousta. Na sádlo vhodíme na kostičky nakrájenou slaninu a necháme vyškvařit. Přidáme na céčka nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme játra, bujon, na plátky pokrájený česnek, kečup a restujeme cca 5 minut. Dolijeme trochou vody a dusíme cca 10 minut. Podle chuti dosolíme. Podáváme např. s rýží.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI