Ingredience: | |||||
filet z lososa (160 g) | 3 ks | brambory | 400 g | zelené fazolky | 200 g |
šunka | 150 g | česnek | 5 stroužků | máslo | 100 g |
citron | 1 ks | mořská sůl | špetka | barevný pepř | špetka |
sušený medvědí česnek | špetka | drcený kmín do brambor | špetka |
Ryba a bylinky = ideální kombinace....
Filet z lososa po obou stranách mírně ochutit solí, barevným pepřem a jakýmikoliv bylinkami (já jsem použila medvědí česnek). Na rozpálené pánvi opékat z každé strany cca 3-5 minut tak, aby z každé strany byl propečen, ale uprostřed zůstal růžový proužek. Na oříšku másla orestovat zelené fazolky, proužky kvalitní šunky a plátky česneku, ochutit také sušeným medvědím česnekem, nakonec zakápnout šťávou z půlky citronu a podávat s vařeným bramborem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI