Losos na bylinkách, vařený brambor a restované fazolky se šunkou a česnekem zpět

Ingredience:
filet z lososa (160 g)3 ksbrambory400 gzelené fazolky200 g
šunka150 gčesnek5 stroužkůmáslo100 g
citron1 ksmořská sůl špetkabarevný pepř špetka
sušený medvědí česnek špetkadrcený kmín do brambor špetka
filet z lososa (160 g) 3 ks, brambory 400 g, zelené fazolky 200 g, šunka 150 g, česnek 5 stroužků, máslo 100 g, citron 1 ks, mořská sůl špetka, barevný pepř špetka, sušený medvědí česnek špetka, drcený kmín do brambor špetka

Příprava

Ryba a bylinky = ideální kombinace....

Filet z lososa po obou stranách mírně ochutit solí, barevným pepřem a jakýmikoliv bylinkami (já jsem použila medvědí česnek). Na rozpálené pánvi opékat z každé strany cca 3-5 minut tak, aby z každé strany byl propečen, ale uprostřed zůstal růžový proužek. Na oříšku másla orestovat zelené fazolky, proužky kvalitní šunky a plátky česneku, ochutit také sušeným medvědím česnekem, nakonec zakápnout šťávou z půlky citronu a podávat s vařeným bramborem.

2014-01-17 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
3
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ryby
Druh přípravygrilování
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy20 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI