Ingredience: | |||||
steak z lososa | 4 ks | malý bílý jogurt | 2 ks | hrubozrnná mořská sůl | 1 kg |
citronová (limetková) šťáva | dle chuti | pokrájený kopr | hrst | cukr | dle chuti |
bílý pepř | dle chuti | sůl | dle chuti |
Nejíte u vás kapra? Nebo se bojíte kostí? Tak má pro vás tip na jednoduchou a velmi dobrou verzi lososa.
Pekáček vysypeme hrubozrnnou solí, lososa na ní položíme kůží dolů a dáme péct do trouby asi na 25-30 minut.
Přeliv je zcela jednoduchý, smícháme bílý jogurt se špetkou soli, cukru a bílého pepře, zakápneme citrónovou (limetkovou) šťávou a přidáme nakrájený kopr.
Podávat můžeme s uvařeným bramborem, nebo bramborovým salátem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI