Lososovitý pstruh s brokolicovým pyré zpět

Ingredience:
pstruh lososovitý2 porcesůl dle chutipepř dle chuti
olej dle potřebymáslo dle potřebyčesnek2 stroužky
nasekaná petrželka dle chuti
Pyré:
brokolice dle potřebyvývar dle potřebymáslo kousek
cibule1 kssůl dle chutismetana dle potřeby
pstruh lososovitý 2 porce, sůl dle chuti, pepř dle chuti, olej dle potřeby, máslo dle potřeby, česnek 2 stroužky, nasekaná petrželka dle chuti, brokolice dle potřeby, vývar dle potřeby, máslo kousek, cibule 1 ks, sůl dle chuti, smetana dle potřeby

Příprava

Miluji ryby a snažím se, aby byly na u nás na stole a v jídelníčku zařazeny alespoň jednou týdně.

Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené růžičky brokolice, osolíme a zalijeme trochou vývaru. 

Povaříme, pak přidáme smetanu a rozmixujeme. 

Pstruha osolíme po obou stranách a opepříme. 

Porce pstruha položíme kůží dolů na rozehřátý olej a přidáme rozmáčklé stroužky česneku, kousek másla a nasekanou petrželku. Kůži opečeme do křupava a obrátíme.

Na talíři posypeme nasekanou petrželkou.

2018-11-05 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ryby
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI