Ingredience: | |||||
pstruh lososovitý | 2 porce | sůl | dle chuti | pepř | dle chuti |
olej | dle potřeby | máslo | dle potřeby | česnek | 2 stroužky |
nasekaná petrželka | dle chuti | ||||
Pyré: | |||||
brokolice | dle potřeby | vývar | dle potřeby | máslo | kousek |
cibule | 1 ks | sůl | dle chuti | smetana | dle potřeby |
Miluji ryby a snažím se, aby byly na u nás na stole a v jídelníčku zařazeny alespoň jednou týdně.
Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené růžičky brokolice, osolíme a zalijeme trochou vývaru.
Povaříme, pak přidáme smetanu a rozmixujeme.
Pstruha osolíme po obou stranách a opepříme.
Porce pstruha položíme kůží dolů na rozehřátý olej a přidáme rozmáčklé stroužky česneku, kousek másla a nasekanou petrželku. Kůži opečeme do křupava a obrátíme.
Na talíři posypeme nasekanou petrželkou.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI