Ingredience: | |||||
malá dýně hokaido | 1 ks | česnek | 2 stroužky | dýňový olej | 1 lžíce |
sůl | 1 špetka | pepř | 1 špetka | smetana | 1 velká lžíce |
parmazán | 1 velká lžíce | tymián | 1 snítka | makarony | 2 porce |
sůl do těstovin | 1 lžička | voda na přípravu těstovin | 1 litr | olej do těstovin | 1 lžička |
hoblinky parmezánu | 1 hrstka | dýňový olej | 1 lžíce |
Vám se jistě povedlo vypěstovat i větší kousky. Nebojte se je použít jako pečenou přílohu nebo vyzkoušejte dýňovou polévku. Možná hokaido nezachutná všem hned, ale zaručeně napodruhé propadnete jejímu oranžovému kouzlu jako já. A pozor. Světlým náčiním raději dýńová jídla nemíchat. Mohlo by se stát, že bude mít navždy oranžový nádech. Jinak s její přípravou určitě nebude žádný problém. Je to jedna z nejjednodušších omáček vůbec!
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI