Ingredience: | |||||
mleté maso (napůl vepřové a hovězí) | 400 g | sůl | dle chuti | pepř | dle chuti |
česnek | dle chuti | majoránka | dle chuti | zázvor | špetka |
kari | 1 lžička | cibule | 1 ks | nasekaná čerstvá petrželka | dle chuti |
vejce | 1 ks | strouhanka | 3 lžíce | ||
Pyré: | |||||
kari fazole | 2 plechovky | cibule | 1 ks | olej | dle potřeby |
sůl | dle chuti | pepř | dle chuti |
I úplně obyčejné jídlo může chutnat skvěle. Masové koule jsou toho důkazem, a když jako přílohu zvolíte netradiční fazolové pyré, jistě si pochutnáte.
Veškeré ingredience na masové koule spojíme, dobře promícháme a utvoříme koule, které upečeme v předem vyhřáté troubě nebo osmažíme na oleji či sádle.
Na oleji zpěníme cibuli, vyklopíme na ni obě konzervy, osolíme, opepříme a chvilku podusíme. Poté vše rozmixujeme.
Na talíři pokrm ještě můžeme ozdobit čerstvou petrželkou.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI