Ingredience: | |||||
mleté hovězí maso | 500 g | anglická slanina | 200 g | espreso | 2 šálky |
hořká čokoláda | 30 g | rajčata loupaná | 3 plechovky | střední cibule | 2 ks |
česnek | 6 stroužků | skořice celá | 2 ks | bobkový list | 3 ks |
pepř | 4 kuličky | nové koření | 4 kuličky | chilli paprička | 1 ks |
římský kmín | 1 lžíce | uzená paprika | 2 lžíce | oregano | 1 špetka |
pepř mletý | 1 špetka | sušený česnek | 1 lžička | mletý koriandr | 1 lžička |
sůl | 1 špetka | třtinový cukr | 2 lžíce | mražená kukuřice | 200 g |
červené fazole | 2 plechovky | bílé fazole | 1 plechovka |
hilli con Carne je recept, který jsem už tady jednou dávala. Tentokrát je tu ale verze pro pomalý hrnec, který je kvůli úspoře času oblíbeným vybavením naší kuchyně. Doba přípravy se sice prodloužila, ale nemusíte u hrnce stát a hlídat, nebo necháte jídlo prostě vařit, zatím co vy spíte.
Já osobně preferuji fazole namočené přes noc. Pokud však nemáte moc času, lze použít ty z plechovky. Dejte je do jídla později. V případě, že máte klasiku, držte se receptu a postupu níže.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI