Mexické plátky s krémem z grilované papriky zpět

Ingredience:
smetana ALPRO Cuisine100 mlčervená paprika300 gŠmakoun Mexico200 g
sůl špetkasušený česnek špetkačerstvý mletý pepř špetka
olivový olej pár kapek
smetana ALPRO Cuisine 100 ml, červená paprika 300 g, Šmakoun Mexico 200 g, sůl špetka, sušený česnek špetka, čerstvý mletý pepř špetka, olivový olej pár kapek

Příprava

Už víte, že Šmakoun a ALPRO spolu strávili báječný víkend? Opět řádili v kuchyni, a tak tu pro vás mám další recept.

Papriky rozdělíme na šestiny a grilujeme v troubě, dokud se na povrchu nevytvoří černé puchýřky. Pak ji vložíme do igelitového sáčku, uzavřeme a po 20 minutách z paprik odstraníme slupku.

Papriky rozmixujeme tyčovým mixérem, přidáme smetanu a koření a udržujeme v teple. Pokud chcete omáčku hustší, můžete ji ještě na pánvičce zredukovat.

Šmakouna opečeme do zlatova na teflonové pánvi, kterou jsme jen lehce potřeli olejem. Horké plátky přelijeme paprikovým krémem. Podáváme s libovolnou přílohou (kuskus, rýže, bulgur, pečivo)

Doboru chuť!

2015-03-02 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlavýživové speciality/diety
Receptnízkokalorický
Složitost receptulehká
Typ receptu
výživové speciality/diety
Druh přípravypečení
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI