Pasta cor salsiccia ir bianco aneb těstoviny s klobáskou zpět

Ingredience:
italské klobásy2 ksolivový olej4 lžícetěstoviny penne či špagety200 g
malá cibule1 ksGrant Moravia sýr hrst
italské klobásy 2 ks, olivový olej 4 lžíce, těstoviny penne či špagety 200 g, malá cibule 1 ks, Grant Moravia sýr hrst

Příprava

Slibovaný recept je tu. Italskou klobásku, které se říká „salsiccia“ jsem si objednala v jednom internetovém obchodě s italksými potravinami. Nedávno jsem ji ale s velkou radostí objevila i v obchodě Makro, kde stojí kolem 200Kč za půlkilové balení (to je asi 5 kousků), což je dobrá cena. To mi udělalo velkou radost, protože jakmile mi dojde ta co mám doma, tak vim kde ji hledat. Smích

  • nakrájejte cibulku na drobno a dejte ji smažit na olivovém oleji
  • přidejte salsicciu, ze které stáhnete kůži kolem a rozmačkejte ji na malé kousky
  • mezitím dejte vařit vodu na těstoviny a osolte ji
  • hotové těstoviny zceďte a smíchejte v pánvi
  • podávejte posypané sýrem

Dobrou chuť!

2015-02-02 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlatěstoviny
Receptzahraníční kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
těstoviny
Druh přípravyvaření
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy20 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI