Patizon přírodně zpět

Ingredience:
patizon bez slupky a semínek4 kssůl dle chutiolej s česnekem dle potřeby
patizon bez slupky a semínek 4 ks, sůl dle chuti, olej s česnekem dle potřeby

Příprava

Patizon většinou obalujeme jako řízek. Dneska jsem ho však zkusila připravit jen na přírodno.

Patizon oloupeme, zbavíme semínek, osolíme a necháme vypotit. Osušíme kuchyňským ubrouskem. Potřeme olejem s česnekem a orestujeme z obou stran na pánvi dozlatova. Podáváme se šťouchaným bramborem.

2016-11-07 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyrestování
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI