Pečený bůček na uzené paprice, cibuli a česneku zpět

Ingredience:
bůček1000 gvoda dle potřebysůl dle chuti
kmín dle chutičesnek4 stroužkyuzená paprika dle chuti
cibule1 ks
bůček 1000 g, voda dle potřeby, sůl dle chuti, kmín dle chuti, česnek 4 stroužky, uzená paprika dle chuti, cibule 1 ks

Příprava

Někdy dostane člověk chuť zhřešit bůčkem, a tak se tentokrát stalo i u nás.

Maso kuchyňsky upravíme, osolíme, okmínujeme, vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme nejdříve kůží dolů. Krátce opečeme. Maso otočíme a kůžičku nakrájíme na malé kostičky a opět dáme péci  pak dál nakrájenou kůží nahoru. V sosu smícháme špetku uzené papriky a bůček  ještě takto polijeme. Ke konci pečení, když maso zlátne, přidáme nasekané kousky česneku a kolečka cibule. Opečeme, vyndáme a nařežeme na plátky. Podáváme se zelím s výpekem a bramborovým knedlíkem se žampiony a jarní cibulkou. 

2016-08-31 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravyvíce jak 90 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI