Ingredience: | |||||
kuřecí prsa | 4 ks | těstoviny Penne | 400 g | hříbky | 3 - 4 hrsti |
olej | 2 lžíce | malá cibule | 1 ks | smetana 33% | 250 ml |
sojová omáčka | dle chuti | worcester | dle chuti | sušený česnek | dle chuti |
tymián | dle chuti | sůl | dle chuti | pepř | dle chuti |
Dnes jsem dostala chuť na hříbky a tak jsem k obědu připravila, Penne s kuřecím masem a hříbkovou omáčkou. I když jsme nyní nebyli na houbách, tak jsem využila „křečkovo zásoby“ z mrazáku. Takové dobroty, které jsou za chvilku hotové, prostě miluji!
V osolené vodě s kapkou oleje si nejprve uvaříme penne. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a orestujeme na oleji. Potom nudličky vyjmeme z pánve a na výpeku necháme zesklovatět na jemno pokrájenou cibuli. Poté přidáme hříbky, trochu sušeného česneku, tymiánu, sójové omáčky, Worcesteru a zalijeme smetanou. Směs podusíme a nakonec vmícháme uvařené penne do připravené směsi.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI