Ingredience: | |||||
hotové bramborové noky | 1 balení | nasekaná petrželka a pažitka | 1 lžíce | jarní cibulka | 2 ks |
hlíva ústřičná | trs | chilli paprička nebo kayenský pepř | 1 ks | šunka | dle chuti |
olivový olej | 2 lžíce | sůl | dle chuti | drcený kmín | dle chuti |
petrželka | na ozdobu | parmazán nebo Grand Moravia | dle chuti |
Někdy opravdu nevím, co uvařit a hlava je prázdná, tak pak vařím něco, co ani nevím, jak dopadne. A světe div se, tohle byla opravdu dobrota.
Noky uvaříme podle návodu a slijeme. Na olivovém oleji opečeme jarní cibulku a hlívu ústřičnou. Směs krátce orestujeme, přidáme omytou a pokrájenou hlívu, drcený kmín, uzeninu, chilli papričku a petrželku. Na druhé pánvi opečeme noky a opečené je promícháme s houbovou směsí. Můžeme nakonec přidat jemný sýr (parmazán nebo jemně strouhaný sýr Grand Moravia).
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI