Pikantní noky s hlívou, chilli papričkou a uzeninou zpět

Ingredience:
hotové bramborové noky1 balenínasekaná petrželka a pažitka1 lžícejarní cibulka2 ks
hlíva ústřičná trschilli paprička nebo kayenský pepř1 ksšunka dle chuti
olivový olej2 lžícesůl dle chutidrcený kmín dle chuti
petrželka na ozdobuparmazán nebo Grand Moravia dle chuti
hotové bramborové noky 1 balení, nasekaná petrželka a pažitka 1 lžíce, jarní cibulka 2 ks, hlíva ústřičná trs, chilli paprička nebo kayenský pepř 1 ks, šunka dle chuti, olivový olej 2 lžíce, sůl dle chuti, drcený kmín dle chuti, petrželka na ozdobu, parmazán nebo Grand Moravia dle chuti

Příprava

Někdy opravdu nevím, co uvařit a hlava je prázdná, tak pak vařím něco, co ani nevím, jak dopadne. A světe div se, tohle byla opravdu dobrota.

Noky uvaříme podle návodu a slijeme. Na olivovém oleji opečeme jarní cibulku a hlívu ústřičnou. Směs krátce orestujeme, přidáme omytou a pokrájenou hlívu, drcený kmín, uzeninu, chilli papričku a petrželku. Na druhé pánvi opečeme noky a opečené je promícháme s houbovou směsí. Můžeme nakonec přidat jemný sýr (parmazán nebo jemně strouhaný sýr Grand Moravia).

2016-05-18 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
3
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravyrestování
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI