Pstruh se zeleninou zpět

Ingredience:
pstruh2 filetyolivový olej trochucitronový pepř špetka
sůl špetkapepř špetkakukuřice2 ks
červená paprika1 ksžlutá paprika1 ksmalá cuketa1 ks
citronová šťáva dle chutimed dle chutimáslo kousek
pstruh 2 filety, olivový olej trochu, citronový pepř špetka, sůl špetka, pepř špetka, kukuřice 2 ks, červená paprika 1 ks, žlutá paprika 1 ks, malá cuketa 1 ks, citronová šťáva dle chuti, med dle chuti, máslo kousek

Příprava

Ryby není na talíři nikdy dost....

Pstruha jsem potřela olivovým olejem a posypala citronovým pepřem, je slaný, takže netřeba již solit. Opekla jsem ho na grilovací pánvi. Zeleninu jsem na trošce olivového oleje také opekla na grilovací pánvi, pouze osolenou a opepřenou. Kukuřici jsem koupila předvařenou, ale přesto jsem ji chvilku povařila a pak opekla na másle, osolila, opepřila (pepř mi nesmí chybět v žádném jídle). Po chvíli opékání jsem ji pokapala citronovou šťávou a medem. Ještě chvilku jsem opékala, aby med zkaramelizoval.

2014-08-06 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ryby
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI