Ingredience: | |||||
hladká mouka | 280 g | máslo | 160 g | studená voda | 8 lžic |
rajčata | 2 ks | vejce | 4 ks | lučina | 300 g |
muškátový oříšek | špetka | sůl | špetka | pepř | špetka |
čerstvá bazalka / majoránka | hrstička |
Jednoho dne jsem tak v poklidu nakupovala v Albertu, frčela jsem s vozíkem mezi regály a zničeho nic jsem narazila na časopis s recepty, který vydával samotný řetězec prodejen Albert.
V časopisu se nacházel i tento recept. Hned mě zaujal a rozhodla jsem se ho u nejbližší příležitosti vyzkoušet. Nejbližší příležitost byla dneska a slaný francouzský koláč dopadl výborně. Z pekáčku zmizel už za 3 hodiny a já mohla hned začít dělat další.
Dala jsem rajčata jen nahoru, ale asi bych jich doporučila použit víc, protože lučina není až tak výrazná a quiche tím pádem nebude mdlý.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI