Ingredience: | |||||
malé bulvy červené řepy | 10 ks | menší cibule | 3 ks | střední mrkev | 4 ks |
česnek | 3 stroužky | kvalitní burgundské víno | 5 dcl | olivový olej | dle potřeby |
provensálské čerstvé bylinky | svazek | bobkový list | 3 ks | černý pepř | 5 kuliček |
himalájská sůl | dle chuti | rajčatová passata | 200 g | mletá červená paprika | špetka |
zeleninový vývar nebo voda | 1600 ml | hrachová mouka na zahuštění | 1 lžíce | malé žampiony | 250 g |
S lednem si mnoho z nás dává nějaké předsevzetí. Že bude méně pít alkohol, že zhubne, že začne cvičit, že bude číst více knížek nebo třeba, že bude jíst zdravější jídla.
Pokud se Vás nějakým způsobem týká poslední předsevzetí, držím Vám palce a jsem za Vás ráda! A protože takové rozhodnutí chci podpořit, mám pro Vás recept! Recept na veganské super jídlo, a tím je řepa po burgundsku!
Věřte nebo ne, ale je to perfektní jídlo, které se hodí pro chladivé zimní dny a také jako příjemnéodlehčení jídelníčku.
TIP: Skvělou přílohou je bramborová kaše či šťouchané brambory. Ale také bagetka či kvalitní chléb není špatnou volbou.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI