Ingredience: | |||||
bílá nepraná rýže | 1/2 šálku | pórek nakrájený na kolečka | 1/8 ks | máslo | 2 lžíce |
sůl | 1/2 lžičky | italský sýr Grana Padano | 40 g | menší cibule | 1 ks |
houby (jidášovo ucho) | hrst | růžový pepř | špetka | ||
voda | |||||
Na ozdobení: | |||||
rajče a rukola | dle chuti |
Když se řekne Itálie, tak nás všechny napadne pizza, špagety, rizoto, víno a já nevím co ještě. Je to prostě národ se skvělou kuchyní, nádhernou přírodou a přátelskou duší. Proto jsem z kuchařky Lidl Romana Pauluse a Marcela Igňačáka vylovila recept, který je mi blízký a sympatický - Rizoto se sýrem Grana Padano. Dělaly se nám boule za ušima!
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI