Roštěná s kapary a paprikovou pastou zpět

Ingredience:
hovězí roštěná4 plátkysůl dle chutipepř dle chuti
cherry rajčta4 kshořčice smíchaná s paprikovou pastou dle chutivelká cibule2 ks
zakysaná smetana1/2 kelímkuokapané malé kapary1 - 2 lžícerýže dle potřeby
libeček, petrželka dle chuti
hovězí roštěná 4 plátky, sůl dle chuti, pepř dle chuti, cherry rajčta 4 ks, hořčice smíchaná s paprikovou pastou dle chuti, velká cibule 2 ks, zakysaná smetana 1/2 kelímku, okapané malé kapary 1 - 2 lžíce, rýže dle potřeby, libeček, petrželka dle chuti

Příprava

Tento recept vznikl improvizovaně a můžu jej všem doporučit. Tato příprava roštěné je opravdu vynikající.

Cibuli pokrájíme na kostičky. Maso na okrajích nařízneme a naklepeme. Potřeme hořčicí smíchanou s paprikovou pastou. Opepříme a orestujeme na oleji na zpěněné cibuli v tlakovém hrnci. Když maso pustí šťávu a zatáhne se, vše zalijeme hovězím vývarem a tlakový hrnec uzavřeme. Tlakujeme cca 35 minut. Tlakový hrnec po vypuštění páry otevřeme. Maso se sosem přendáme do malého pekáčku, přidáme okapané malé kapary a pokrájená cherry rajčátka. Podle chuti přidáme sůl a pepř a ještě cca 20 minut necháme dusit v troubě. Nakonec zakvrdláme půl kelímku zakysané smetany a necháme probublat. Podáváme s rýží s libečkem a petrželkou.

2017-05-22 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravydušení
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojvíno červené
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI