Ingredience: | |||||
treska pestrá | 4 filety | ||||
Těstíčko: | |||||
kukuřičná mouka | dle potřeby | řepkový olej | dle potřeby | sůl | dle chuti |
bylinky (sušené oregano a tymián) | dle chuti | nasekaná čerstvá petrželka | dle chuti | nadrcená cibule | 1 ks |
prolisovaný česnek | 4 stroužky |
Ryby jsou velice zdravé a my se je snažíme dopřávat docela často. Dnes jsem zkusila tresku pestrou v těstíčku z kukuřičné mouky a bylinek.
Smícháme si všechny suroviny na těstíčko. Připravené filety si tímto těstíčkem potřeme z obou stran. Poklademe je na plech s pečícím papírem, který jsme si potřely olejem. Smažíme v troubě dozlatova. Podávat můžete jako my, s mřížkovými hranolky, nebo třeba s bramborem si bramborovou kaší.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI