Ingredience: | |||||
aljašská treska | 1 balení (400g) | vejce | 1 ks | cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužky | sůl | dle chuti | pepř | dle chuti |
plnotučná hořčice | 1 lžíce | strouhanka | dle potřeby | olej | na smažení |
hrášek | dle potřeby | brambory | dle potřeby | máslo | dle potřeby |
mléko | dle potřeby |
Doma máme všichni moc rádi ryby na různé způsoby. Dnes jsem z tresky zkusila připravit karbanátky a moc nám chutnaly.
Tresku necháme jen trochu rozmrznout a rozsekáme v mixéru, pak přidáme ostatní suroviny kromě strouhanky. Vše vyklopíme do mísy, přidáme trochu strouhanky a uděláme malé karbanátky, které ještě obalíme ve strouhance. Osmažíme na oleji. Poté si připravíme obvyklým způsobem kaši z brambor a hrášku.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI