Rýžové krokety s mletým masem zpět

Ingredience:
rýže1 hrnekmleté maso100 gžampiony2 ks
stroužek česneku2 kskurkuma špetkasůl špetka
sečuánský pepř špetkamozzarella kouseksměs zeleniny hrst
vejce1 kscibule1 ks
Na trojobal:
mouka vejce strouhanka se sezamem
olej na smažení
rýže 1 hrnek, mleté maso 100 g, žampiony 2 ks, stroužek česneku 2 ks, kurkuma špetka, sůl špetka, sečuánský pepř špetka, mozzarella kousek, směs zeleniny hrst, vejce 1 ks, cibule 1 ks, mouka , vejce , strouhanka se sezamem , olej na smažení

Příprava

Takové netradiční kroketky, které chutnají nejen dospělým, ale i dětem.Pokud kuličky nechcete smažit, můžete je péci na pečícím papíře v troubě. 

Rýži uvaříme v osolené vodě do měkka. Na pánvičce si rozpálíme olej, přidáme cibuli,pak česnek a nakonec mleté maso.
Okořeníme solí,pepřem a kurkumou. Poté přidáme žampiony. Restujeme alespoň 15 minut, dle potřeby podlijeme kapkou vody.
Pak vmícháme tuto směs do uvařené rýže. Nakonec zeleninu, sýr a přidáme vajíčko. Z vychladlé hmoty děláme hezké kuličky, které obalujeme v klasickém trojobalu. Na talíř servírujeme se salátem dle chuti.

Doboru chuť!
2015-03-12 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravysmažení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI