Ingredience: | |||||
dýně Hokkaido | 1 kg | fazolové klíčky | 300 g | neuvařené kroupy | 80 - 100 g |
salátová směs (hrachové výhonky, mangold, hlávkový salát) | 80 g | olivový olej | trochu | olej z lískových oříšků | trochu |
ocet balsamico | dle chuti | sůl | dle chuti | pepř | špetka |
Máte rádi kroupy? Já k nim měla opravdu velkou nedůvěru, představa kroupové polévky k obědu mi vždycky naháněla husí kůži. Minulý týden jsem se ale překonala a vymyslela recept, který obsahuje právě tuto surovinu! A musím se přiznat, změnila jsem na ni názor. Dále jsem se rozhodla zužitkovat dýni (konkrétně odrůdu Hokkaido) a fazolové klíčky. Vzniklý salát byl relativně sytý a osobně mi nejvíc chutnal "vlažný". Uvidíte sami!
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI