Sépiové tagliolini s pršutem a omáčkou z grilované zeleniny zpět

Ingredience:
sépiové tagliolini250 gcherry rajčátka10 ksmalá cuketa1/2 ks
smetana ke šlehání1 kelímekprosciutto cotto3 plátkyparmezán na posypání hrstička
zelené olivy sůl špetkapepř špetka
olivový olej grilovací koření na zeleninu
sépiové tagliolini 250 g, cherry rajčátka 10 ks, malá cuketa 1/2 ks, smetana ke šlehání 1 kelímek, prosciutto cotto 3 plátky, parmezán na posypání hrstička, zelené olivy , sůl špetka, pepř špetka, olivový olej , grilovací koření na zeleninu

Příprava

Tento recept musí nadchnout, každého milovníka těstovin. Už jste jedli sépiové těstoviny?

Do malé zapékací misky dáme rajčátka a cuketu nakrájenou na kostičky o velikosti zhruba 1cm. 
Pocákáme olivovým olejem a posypeme grilovacím (či jiným oblíbeným) kořením. 
Dáme na cca 20 minut do trouby pod gril. 
Poté přímo v pekáčku podlijeme smetanou ke šlehání, promícháme a ještě na 10 minut omáčku "dopečeme". 
Hotovou pak dle chuti dosolíme, smícháme s těstovinami, které sypeme nasucho opraženým pršutem a parmezánem. Můžeme přidat i olivy.

Doboru chuť!

2015-03-02 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlatěstoviny
Receptzahraníční kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
těstoviny
Druh přípravypečení
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladyvyšší

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI