Šoulet s uzeninou zpět

Ingredience:
ječných krup250 gzelený hrách250 guzenina (já použila špekáčky)300 g
cibule3 ksčesnek1 paličkamajoránka2 - 3 lžíce
sádlo kouseksůl špetka
ječných krup 250 g, zelený hrách 250 g, uzenina (já použila špekáčky) 300 g, cibule 3 ks, česnek 1 palička, majoránka 2 - 3 lžíce, sádlo kousek, sůl špetka

Příprava

Šoulet je židovské jídlo, které se připravuje z luštěnin, jako jsou fazole, cizrna, sója, hrách či kroupy.

Hrách přes noc namočíme a poté uvaříme doměkka.Kroupy též namočit a uvařit. Na sádle dohněda orestujeme drobně nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájenou uzeninu a  trochu česneku na plátky, zbytek česneku prolisujeme.
Vše smícháme dohromady, osolíme a okořeníme promnutou majoránkou (2-3 lžíce). 
Vložíme do trouby, rozehřáté na 200°C a půl hodiny zapékáme.

2014-01-22 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ostatní
Druh přípravyzapékání
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI