Špagety s rajčátky, bazalkou a mozzarellou zpět

Ingredience:
špagety400 gmozzarella200 gčesnek4 stroužky
cherry rajčátka2 hrstěbazalka dle chutisušený česnek dle chuti
olej dle potřebysůl dle chutipepř dle chuti
špagety 400 g, mozzarella 200 g, česnek 4 stroužky, cherry rajčátka 2 hrstě, bazalka dle chuti, sušený česnek dle chuti, olej dle potřeby, sůl dle chuti, pepř dle chuti

Příprava

Hurrráá, víkend je před námi a má být dokonce i s hezkým počasím. Takže víkend jako stvořený pro výletování, nebo zahrádkaření! Tak mám pro vás tip na super rychlý a moc dobrý oběd, nebo večeři.

Špagety uvaříme v osolené vodě s kapkou oleje proti slepení. Poté si v pánvi na oleji orestujeme stroužky česneku rozmáčknuté plochou stranou nože, přihodíme rajčátka a zalijeme trochou vody. Jakmile rajčata získají lesklý vzhled, odstraníme česnek a přidáme uvařené špagety, natrhané lístky bazalky a vše dobře promícháme. Pak již jen dochutíme solí, pepřem, špetkou sušeného česneku a přidáme nakrájenou mozzarellu. Až se začne táhnout, můžeme servírovat ozdobené čerstvou bazalkou a mozzarellou, pokud nám ještě trochu zůstane.

2016-05-20 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlatěstoviny
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
těstoviny
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI