Spaghetti alla Carbonara zpět

Ingredience:
menší cibule1 ksolivový olej30 mlpancetta8 plátků
špagety1 balenížloutek4 kssmetana150 - 200 ml
nastrouhaný parmazán + na posypání4 lžícesůl špetkačerstvě mletý pepř špetka
menší cibule 1 ks, olivový olej 30 ml, pancetta 8 plátků, špagety 1 balení, žloutek 4 ks, smetana 150 - 200 ml, nastrouhaný parmazán + na posypání 4 lžíce, sůl špetka, čerstvě mletý pepř špetka

Příprava

I jednoduché jídlo může chutnat božsky.

Připravíme si všechny suroviny.

Na olivovém oleji osmažíme na jemno nakrájenou cibuli. Cca 5 minut.

Mezitím si dáme do osolené vody vařit špagety (vaříme podle návodu na obalu), nakrájíme si slaninu, přidáme k cibulce na pánev a smažíme dalších cca 10 minut.

Smetanu nalijeme do menší misky, přidáme žloutky, parmazán, osolíme a opepříme.

Špagety scedíme, promícháme s kapkou olivového oleje a přidáme k osmažené slanině.

Směs vlijeme do prohřátých špaget a jen minutku prohřejeme.

Máme hotovo, podáváme.

PŘEJI DOBROU CHUŤ!

 

2014-04-18 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlatěstoviny
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
těstoviny
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI