Ingredience: | |||||
srnčí kýta | 500 g | cibule | 200 g | mrkev | 200 g |
celer | 100 g | brusinky | 50 g | povidla | 50 g |
olej | 50 g | sůl | 15 g | pepř | 5 g |
jalovec | 3 g | červené víno | 3 dcl |
Není lepší kombinace červeného vína, jalovce a zvěřiny. Zkuste a myslím, že mi dáte zapravdu.
Hlavní podstatou je zeleninový základ, který se nesmí ošvindlovat.
Je to základ ze zeleniny, mrkev, celer, cibule, bobkový list, jalovec, pepř celý. To vše orestujeme do tmavé barvy za stálého míchání.
Po té dáme povidla a vše orestujeme s masem, necháme vařit do změknutí.
Vyndáme maso, dolijeme červeným vínem cca 3dcl a přidáme brusinky.
Dohustíme jíškou a dochutíme brusinkami, solí a pepřem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI