Ingredience: | |||||
maso | 2 plátky | najemno nakrájený pórek | hrst | cibule | 1 ks |
olej | 3 lžíce | koření na guláš | 1 lžička | kuskus | 1/2 hrnku |
slanina | 20 g | drcený kmín | špetka | sůl | dle chuti |
vývar/voda | dle potřeby |
Kdo by neměl rád rychlovky? Oběd šup šup. Za dvacet minut je na stole!
Plátky masa a slaninu nakrájejte na malé kousky. Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno. V pánvi rozpalte olej a orestujte cibuli. Nechte jí zezlátnout a přidejte maso se slaninou. Nechte zatáhnout a přidejte pórek, kmín, sůl, koření a kuskus. Vše důkladně promíchejte. Zalijte vodou, jen tak centimetr nad směs. Nechte prohřát. Když je voda odpařená a kuskus měkký a vláčný, hned podávejte. Kuskus má snahu pořád bobtnat, takže za deset minut bude zase suchý, proto je nejlepší ho servírovat ihned. Servírujte s rajčatovým salátem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI