Steak z lososa zpět

Ingredience:
losos400 gmáslo100 gpetrželka hrstka
pažitka hrstkasůl špetkapepř špetka
česnek2 stroužkycibule1/2 ksmrkev kousek
okurka kousekjablko kousek
losos 400 g, máslo 100 g, petrželka hrstka, pažitka hrstka, sůl špetka, pepř špetka, česnek 2 stroužky, cibule 1/2 ks, mrkev kousek, okurka kousek, jablko kousek

Příprava

Losos, který nejen voní po čerstvých bylinkách.

Steaky osolíme a opepříme. V misce utřeme máslo s nasekanou petrželkou, pažitkou, česnekem, solí, pepřem a potřeme steaky touto směsí. Necháme hodinku odležet v ledničce. Potom steaky opečeme na pánvičce (orestujeme si i nakrájenou cibulku na ozdobu).

Jako příloha se skvěle hodí šťouchané brambory, okurka, mrkvička a jablíčko na ozdobu.

2014-03-31 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ryby
Druh přípravypečení
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI