Ingredience: | |||||
plátky sumce | dle potřeby | citronový pepř | špetka | sůl | špetka |
olivový olej | trochu | domácí nebo kupované bylinkové máslo | dle chuti | bagetky | dle potřeby |
Citronový pepř byl pro mě novinka. Hned jsem ho použila na rybu a byla to velice zajímavá chuť. Tento recept je velice rychlý a jednoduchý na přípravu.
Plátky ryby osušíme a posypeme citronovým pepřem a zlehka osolíme. Na pánvi rozpálíme několik lžic oleje a rybu na něm osmahneme. Z každé strany pár minut. Mezitím si připravíme bagetku, kterou pomažeme předem připraveným bylinkovým máslem. Podáváme s rukolovým salátem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI