Tagliatelle s cuketovou omáčkou a kuřecím masem zpět

Ingredience:
malá cuketa1/2 kskuřecí prso1 kstěstovin Tagliatelle250 g
smetana na šlehání1 kelímekrozmarýn1 snítkasůl špetka
pepř špetka
malá cuketa 1/2 ks, kuřecí prso 1 ks, těstovin Tagliatelle 250 g, smetana na šlehání 1 kelímek, rozmarýn 1 snítka, sůl špetka, pepř špetka

Příprava

Snadná a vynikající omáčka, která se hodí jak na těstoviny nebo noky. Tak i třeba do rizota či jako přeliv přes maso.

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a zlehka osmažíme
Poté do pánve přidáme nahrubo nastrouhanou cuketu a společně osmahneme dozlatova. 
Poté podlijeme smetanou ke šlehání, přihodíme snítku rozmarýnu a necháme omáčku zredukovat. 
Bylinku vyjmeme, omáčku dosolíme a dopepříme dle chuti a smícháme s uvařenými těstovinami a klidně ještě prohřejeme na pánvi.

Doboru chuť!

2015-03-02 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlatěstoviny
Receptpro děti
Složitost receptulehká
Typ receptu
těstoviny
Druh přípravyvaření
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI