Ingredience: | |||||
čerstvé těstoviny | 300 g | pesto (podle chuti) | 3 lžíce | jemně strouhaný parazán | 1 lžíce |
piniové oříšky | 1 lžíce |
Dáme si ho ještě v poslední variantě, a pak už s medvědím česnekem dám pokoj, slibuju.
Dokonalý čerstvý těstoviny tagliatelle můžete připravit na mnoho způsobů, my si dneska ukážeme super rychlej recept na ty s pestem z medvědího česneku, posypaný parmezánem a praženýma piniovýma oříškama! Celý to trvá 7 minut i s nandáním na talíř a žrádlo je to neskutečný.
Piniové oříšky orestujeme dozlatova na suché pánvi.
Těstoviny, v našem případě tagliatelle, ale mohou být i špagety, penne nebo linguine, uvaříme ve vroucí osolené vodě. Scedíme, přesuneme do mísy, přidáme pesto z medvědího česneku a dobře promícháme.
Na talíři těstoviny posypeme lehce parmezánem a praženými oříšky.
Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI