Tarhoňa se slaninou a houbami s vůní tymiánu zpět

Ingredience:
tarhoňa500 gslanina400 ghouby3 - 4 hrsti
malá cibule1 kssmetana 33%150 msušený česnek dle chuti
tymián dle chutisojová omáčka dle chutiworcester dle chuti
parmazán dle chutiolej dle potřebysůl dle chuti
pepř dle chuti
tarhoňa 500 g, slanina 400 g, houby 3 - 4 hrsti, malá cibule 1 ks, smetana 33% 150 m, sušený česnek dle chuti, tymián dle chuti, sojová omáčka dle chuti, worcester dle chuti, parmazán dle chuti, olej dle potřeby, sůl dle chuti, pepř dle chuti

Příprava

Houbičky máme u nás moc rádi, takže přišly na řadu i "křečkovité zásoby z mrazáku" a v kombinaci s tarhoňou a slaninkou to nemá chybu.

Nejdříve dáme vařit tarhoňu v osolené vodě s olejem a mezitím si uděláme směs. Na pánev dáme na jemno pokrájenou slaninu a necháme restovat, aby pustila tuk. Přidáme na jemno nakrájenou cibuli, dále houby. Směs osolíme, opepříme, přidám sušený česnek, tymián, sojovku a worcester. Celou směs necháme podusit a poté zakápneme trochou smetany. Nakonec do směsi vmícháme tarhoňu a můžeme servírovat posypané parmazánem.

2018-04-30 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI