Ingredience: | |||||
tarhoňa | 500 g | slanina | 400 g | houby | 3 - 4 hrsti |
malá cibule | 1 ks | smetana 33% | 150 m | sušený česnek | dle chuti |
tymián | dle chuti | sojová omáčka | dle chuti | worcester | dle chuti |
parmazán | dle chuti | olej | dle potřeby | sůl | dle chuti |
pepř | dle chuti |
Houbičky máme u nás moc rádi, takže přišly na řadu i "křečkovité zásoby z mrazáku" a v kombinaci s tarhoňou a slaninkou to nemá chybu.
Nejdříve dáme vařit tarhoňu v osolené vodě s olejem a mezitím si uděláme směs. Na pánev dáme na jemno pokrájenou slaninu a necháme restovat, aby pustila tuk. Přidáme na jemno nakrájenou cibuli, dále houby. Směs osolíme, opepříme, přidám sušený česnek, tymián, sojovku a worcester. Celou směs necháme podusit a poté zakápneme trochou smetany. Nakonec do směsi vmícháme tarhoňu a můžeme servírovat posypané parmazánem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI