Ingredience: | |||||
česnek | dle chuti | cibule | dle chuti | čerstvá brokolice | dle potřeby |
čerstvý řapíkatý celer | dle chuti | cizrna | dle potřeby | čerstvé ranné zelí | dle potřeby |
sojová omáčka | dle chuti | sušená rajčata | dle potřeby | chilli tofu | dle potřeby |
čerstvě mletý pepř | dle chuti | čerstvě mleté chilli | dle chuti | olivový olej | dle potřeby |
Dneska jsem po dlouhé době dlouze přemýšlela nad tím, jak dnešní recept pojmenovat. Zda teplý cizrnový salát, teplá zeleninová směs, zeleninová pánev či co dům dal.
1. Přes noc namočte požadované množství cizrny a před obědem ho dejte na cca 30 minut vařit. Množství volte dle počtu porcí.
2. Do hrnce s osolenou vodou dáme vařit požadované množství brokolice řapíkatého celeru na cca 5 minut. Ta aby byla zelenina stále relativně křupavá.
3. mezitím si na olivovém oleji lehce orestujeme na plátky nakrájený česnek a cibuli.
4. Jakmile bude česnek a cibule zlatavá přidáme na pánev na nudličky pokrájené zelí spolu s povařenou zeleninou. Přidáme zároveň na malé plátky pokrájená sušená rajčata dle vaší chuti.
5. Mezitím směs podlijeme trochou sojové omáčky a trochou vody. Směs sem tam promícháme a necháme vodu vypařit. Opepříme a dle libosti přidáme trochu mletého chilli.
6. Poté přidáme na kostičky nakrájené tofu a směs promícháme. Hotovo a servírujeme.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI