Teplý salát s ledovým salátem, ředkvičkami, zelenými fazolkami, konopným semínkem zpět

Ingredience:
České Ghíčko Bio dle potřebyledový salát (polníček, chřest, rukola)1/4 kszelené fazolky1 - 2 hrsti
konopná semínka1 lžícečerstvá pažitka (případně jarní cibulka, šalotka, bílá cibule...) dle chutiředkvičky5 ks
umeocet nebo citron či limetka dle chuticitronový tymián dle chutibazalka dle chuti
České Ghíčko Bio dle potřeby, ledový salát (polníček, chřest, rukola) 1/4 ks, zelené fazolky 1 - 2 hrsti, konopná semínka 1 lžíce, čerstvá pažitka (případně jarní cibulka, šalotka, bílá cibule...) dle chuti, ředkvičky 5 ks, umeocet nebo citron či limetka dle chuti, citronový tymián dle chuti, bazalka dle chuti

Příprava

Celý den venku na zahrádce, sázíme, sekáme, prostě spousta práce. Večer jsem měla chuť jen na něco lehkého. Otevřela jsem lednici a začala vyndávat od všeho ždibec a vznikl tento velmi chutný salát. Na Ghí prostě vše chutná skvěle. 

Na pánvi si rozpustíme Ghí, do kterého přidáme nasekanou pažitku, přidáme zelené fazolky a krátce orestujeme. Když jsou fazolky měkké, přidáme pokrájené ředkvičky, konopné semínko a vše společně zamícháme. Dochutíme bylinkami, solí a umeoctem. Já použila bazalku, citronový tymián, 2 lžičky umeocta a sůl. 

Podáváme s oblíbeným pečivem, já jsem měla domácí žitno-pohankový chléb.

2018-04-30 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravyrestování
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI