Ingredience: | |||||
větší fenykl | 1 ks | žampiony | 8 ks | sůl | špetka |
bílý pepř | špetka | česnek | 6 stroužků | smetana | 500 ml |
těstoviny | 250 - 300 g | rajče | 2 ks | máslo | kousek |
solamyl | trochu |
Fenykl je výborná záležitost, jak do jídel tak jen čerstvý jen třeba k chlebu s něčím :) Navíc je velice zdravý a čistí krev.
Na másle orestujeme na nudličky nakrájený fenykl, přidáme na plátky nakrájený česnek a zarestujeme. Pak přidáme nakrájené žampiony a opět restujeme. Zalijeme smetanou, osolíme, opepříme a povaříme. Nakonec lehce zahustíme solamylem.
Těstoviny uvaříme dle návodu s oblíbenou bylinkou (já dávám většinou libeček). Na talíř dáme těstoviny a polijeme omáčkou. Posypeme nakrájenými rajčaty zbavených jadýrek.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI