Tolárky z opečených bramborových knedlíku s jarní cibulkou, rajčátky a petrželkou zpět

Ingredience:
bramborové knedlíky20 plátkzauzená šunka180 golivový olej dle potřeby
jarní cibulka1 ksčervená cibule1 kscherry rajčátka nebo sušená rajčata4 ks
sůl dle chutipepř dle chutiostřejší italská salsa dle chuti
petrželka dle chuti
bramborové knedlíky 20 plátk, zauzená šunka 180 g, olivový olej dle potřeby, jarní cibulka 1 ks, červená cibule 1 ks, cherry rajčátka nebo sušená rajčata 4 ks, sůl dle chuti, pepř dle chuti, ostřejší italská salsa dle chuti, petrželka dle chuti

Příprava

Než jsem na pár dnů odjela, připravila jsem manželovi narychlo několik jídel, mimo jiné i tyto "tolárky" z opečených bramborových knedlíků z jedné pánve. 

Plátky knedlíků opečeme na olivovém oleji, přidáme orestovat obě cibulky, pokrájenou zauzenou šunku, cherry rajčátka a kapku ostré salsy. Vše promícháme a opečeme dozlatova. Podáváme se zeleninovým salátem. Osolíme a opepříme dle chuti každého. 

Dobrou chuť.

2018-10-01 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyrestování
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI