Ingredience: | |||||
tortily | 1 balení | tuňák | 2 plechovky | jablko | 1 menší |
zakysaná smetana | 2 lžíce | citronová šťáva | dle chuti | ledový salát | 1 ks |
plátkový sýr | 1 balení | olivy | 1 plechovka | rajčata | 1-2 ks |
sůl | špetka | pepř | špetka |
Podobný recept mám už hodně let založený jako výstřižek z časopisu Albert. Jeho verze je ale s majonézou a celerem, a protože ani jedno nemám ráda, to bych nebyla já, abych to nezašmoulila nějak po svém.
Jablko oloupeme a nastoruháme na hrubém struhadle. Zlehka vymačkáme od šťávy, zakápneme citronem a v misce smícháme s tuňákem, ze kterého jsme pečlivě slili šťávu. Přidáme přibližně 2 velké lžíce zakysané smetany, osolíme a opepříme. Na teplou tortilu klademe nejdříve plátky sýra, poté salát, pomazánku a další zeleninu. Pak smotáme a v půli překrojíme.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI