Ingredience: | |||||
brambory | 500 g | treska | 400 g | vejce | 4 ks |
sůl | dle chuti | pepř | dle chuti | mléko | cca 200 ml |
cibule | 2 ks | nasekaná petrželka | dle chuti | olej | na smažení |
Miluji ryby, ale jsou bohužel dost drahé, tak alespoň finančně dostupnější tresku kupuji často. Dnes jsem z ní udělala opravdovou baštu.
Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Tresku povaříme v mléce asi 10 minut. Brambory oloupeme a na jemno nastrouháme, přidáme vidličkou rozmačkanou tresku, sůl, pepř, vejce, petrželku, na jemno nakrájenou cibuli a vše promícháme.
Dvěma lžícemi vytvarujeme noky a smažíme na oleji. Necháme je na ubrousku okapat a podáváme s dipem a zeleninovým salátem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI