Tuňákové rizoto zpět

Ingredience:
uvařená rýže dle potřebyčervené fazole dle potřebysýr cottage dle potřeby
slunečnicová semínka hrstkatuňák ve vlastní šťávě1 plechovkasůl špetka
pepř špetka
uvařená rýže dle potřeby, červené fazole dle potřeby, sýr cottage dle potřeby, slunečnicová semínka hrstka, tuňák ve vlastní šťávě 1 plechovka, sůl špetka, pepř špetka

Příprava

Tento recept ocení hlavně ženy, které nemají čas na nějaké dlouhé vyváření. Půlku sníte k večeři a tu druhou můžete schovat do krabičky na oběd do práce.

Uvařenou rýži smícháme s Cottage sýrem, osolíme, opepříme, přidáme tuňáka z konzervy, fazole a semínka. Je to tak rychlé, že si ani nestačíte umít hrnec od rýže.

Doboru chuť!

2013-11-14 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ryby
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI