filet uzeného pstruha | 4 ks | máslo | 40 g | salátové brambory vařené ve slupce | 360 g |
jarní cibulka | 4 ks | olivový olej | trochu | majonéza (já použila sojanézu) | 60 g |
dijonská hořčice | 1 lžička | citron | 1 ks | plocholistá petrželka | hrst |
mletý pepř | špetka | sůl | špetka |
Delikátní je chuť pstruha vyuzeného kouřem z bukového dřeva.
Čistý filet se lehce konzumuje a jeho přílohou může být samotný chléb nebo lehký bramborový salát.
Nejprve si připravíme bramborový salátek. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky nebo menší plátky.
Cibulku nakrájíme na trochu větší kousky a zlehka ji opečeme na olivovém oleji.
Majonézu smícháme s hořčicí, citronovou šťávou, sekanou petrželkou, ochutíme pepřem, solí a vmícháme opečenou cibulku.
Filety uzeného pstruha opečeme na másle s utřeným česnekem a podáváme s vychlazeným bramborovým salátem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI