Ingredience: | |||||
vepřová játra | 500 g | anglická slanina (já měla oravskou) | 150 g | rozmarýn | snítka |
střední cibule | 2 ks | sušený česnek | dle chuti | sůl | špetka |
pepř | špetka | masox (nemusí být) | dle chuti | tmavá jíška | dle potřeby |
Toto jídlo je pro mě taková nostalgie. "Rybníček" mi dělávala jako malé mamka a tak si ho čas od času připomenu :)
Na pánvi si orestujeme nakrájenou slaninu s cibulí na půlkolečka. Když máme cibuli zlatavou, přidáme nakrájené játra a opepříme. Znovu orestujeme do barvičky, přidáme nasekaný rozmarýn a sušený česnek, zamícháme a podlijeme. Dusíme do měkka. Dosolíme nebo přidáme masox a zahustíme do požadované hustoty. Servírujeme s bramborovou kaší "rybníček" :)
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI