Ingredience: | |||||
vepřová panenka | 200 g | koření | dle chuti | vařené brambory | 200 g |
slanina | dle potřeby | jarní cibulka | 1 ks | cibule | 1/2 ks |
smetana | 1 dl | máslo | 1 lžíce |
Už jste slyšeli o vaření ve vakuu? To je vaření v sáčcích za nepřítomnosti vzduchu ve vodní lázni nebo můžete použít speciální hrnce. Udržíte nejen vitamíny, tak i šťavnatost masa.
Panenku očistíme, osolíme, okořeníme a zavakuujeme do umělohmotného speciálního sáčku.
Vaříme ve vodní lázni 3h na 61 stupňů. Poté jí opečeme krátce na pánvi ze všech stran, okořeníme a dochutíme dle libosti.
Na rozpálené pánvi se sádlem osmažíme slaninu s cibulí, do které poté vložíme brambory s čerstvou jarní cibulkou, máslem, smetanou a jemně rozšťoucháme.
Doboru chuť!
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI