Ingredience: | |||||
vepřová krkovice | 2 plátky | anglická slanina | 150 g | středně velká cibule | 2 ks |
koření piri piri | 2 lžičky | med | 1 lžíce | česnek (dle chuti) | 2 - 4 stroužky |
sojová omáčka | dle chuti | olej | trochu |
K restovaným nudličkám se skvěle hodí například zeleninová rýže.
Maso naklepeme a nakrájíme na nudličky. V misce si smícháme piri piri, med, česnek, sojovku a olej. Maso do marinády pořádně zamícháme a necháme několik hodin odležet - nejlépe přes noc. Druhý den si orestujeme slaninu nakrájenou na nudličky a na cibuli nakrájenou na půlkolečka. Poté přidáme maso i s marinádou a opékáme, dokud není maso krásně měkké.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI