Vepřové ražniči v pivní marinádě zpět

Ingredience:
vepřová plec bez kosti450 gfarmářská česneková klobása350 gvelká cibule2 ks
velká červená paprika1 ksslanina dle potřeby
Marináda:
světlé pivo100 mlolej100 mlsůl dle chuti
pepř dle chutinadrcený koriandr dle chutikurkuma dle chuti
nadrcený libeček dle chutisladká paprika dle chutiuzená paprika dle chuti
utřený česnek dle chuti
vepřová plec bez kosti 450 g, farmářská česneková klobása 350 g, velká cibule 2 ks, velká červená paprika 1 ks, slanina dle potřeby, světlé pivo 100 ml, olej 100 ml, sůl dle chuti, pepř dle chuti, nadrcený koriandr dle chuti, kurkuma dle chuti, nadrcený libeček dle chuti, sladká paprika dle chuti, uzená paprika dle chuti, utřený česnek dle chuti

Příprava

Mám pro vás jednoduchý recept na vepřové ražniči, které si můžete ugrilovat venku. Když vám počasí nepřeje, nezoufejte, ražniči můžete připravit i v troubě.

Maso, klobásu a slaninu pokrájíme na kostky, papriku a cibuli pokrájíme na plátky. Vše potřeme marinádou, připravenou smícháním bylinek, oleje a piva, a dáme na tři hodiny do chladu. Pak střídavě napichujeme maso, uzeninu, slaninu, papriku a cibuli na předem namočené špejle nebo na jehly. Grilujeme v rozehřáté troubě na program "gril" do měkka. Podáváme s hranolky a se salátem.

2017-05-15 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
masa
Druh přípravygrilování
Příležitostgrilování
Čas přípravy30 min
Nápojpivo
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI