Vinné klobásové vrtulky v žampionovém kabátku zpět

Ingredience:
vinné klobásy600 golivový olej dle potřebykoření Tacco od Nahrin dle chuti
pálivá paprika špetkavelké hnědé žampiony2 ks
vinné klobásy 600 g, olivový olej dle potřeby, koření Tacco od Nahrin dle chuti, pálivá paprika špetka, velké hnědé žampiony 2 ks

Příprava

Je horko, nechce se vařit, ale něco málo k obědu by to chtělo, a tak vznikla tato dobrota.

Omytou a osušenou klobásku zatočíme do spirálek a zpevníme špejlí. Olivový olej smícháme s kořením Tacco a paprikou, dál pak potřeme touto směsí povrch  zavinutých klobásek. Vložíme na plech s pečícím papírem a dáme  do trouby na program "gril". Když jsou  klobáska zlatavé, do středu zatočených klobásek  nasypeme nastrouhané žampiony a kousek saturejky. Pečeme pod grilem ještě krátce dozlatova. Podáváme se vařeným bramborem a zeleninou.

2016-07-29 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
3
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI