Vyprazane fazulove struky (na sposob pakora) zpět

Ingredience:
fazulove struky dle potreby
Na cesticko:
cicereovej muky (besan)1 plna a 1 plocha lyzicaryzovej muky1 plna lyzycasol dle chuti
prasku do peciva stipkamleta kurkuma stipkamlete chilli korenie stipka
voda dle potrebyolej na vyprazanie
fazulove struky dle potreby, cicereovej muky (besan) 1 plna a 1 plocha lyzica, ryzovej muky 1 plna lyzyca, sol dle chuti, prasku do peciva stipka, mleta kurkuma stipka, mlete chilli korenie stipka, voda dle potreby, olej na vyprazanie

Příprava

I fazolové lusky můžou skvěle chutnat o to více, když je osmažíte v těstíčku.

Fazulove struky umyjeme a dobre vysusime. Pokrajame ich na velkost, aku chceme.

V miske zmiesame prisady na cesticko. Vody pridame tolko, aby vznikla hustejsia kasa.

V hrnci zohrejeme dostatok oleja, aby sa struky fritovali. Struky postupne vyprazime do zlatista. 

Podavala som so zemiakovou kasou a grilovanymi mrkvickami.

2014-05-28 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravysmažení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI