Ingredience: | |||||
fazulove struky | dle potreby | ||||
Na cesticko: | |||||
cicereovej muky (besan) | 1 plna a 1 plocha lyzica | ryzovej muky | 1 plna lyzyca | sol | dle chuti |
prasku do peciva | stipka | mleta kurkuma | stipka | mlete chilli korenie | stipka |
voda | dle potreby | olej | na vyprazanie |
I fazolové lusky můžou skvěle chutnat o to více, když je osmažíte v těstíčku.
Fazulove struky umyjeme a dobre vysusime. Pokrajame ich na velkost, aku chceme.
V miske zmiesame prisady na cesticko. Vody pridame tolko, aby vznikla hustejsia kasa.
V hrnci zohrejeme dostatok oleja, aby sa struky fritovali. Struky postupne vyprazime do zlatista.
Podavala som so zemiakovou kasou a grilovanymi mrkvickami.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI