Ingredience: | |||||
České Ghíčko Bio | dle potřeby | střední brambory | 3 - 4 ks | malá brokolice | 1 ks |
velká cibule | 1 ks | pórek | 1/4 ks | vejce | 3 ks |
sůl | dle chuti | Mahá koření | dle chuti |
Tak tuhle dobrůtku fakt můžeme, dřív jsme ji jedli s nivou, ale to by syn ještě nemohl, ale tato kombinace je vskutku vydařená, snědli jsme celou mísu a moooc si pochutnali a na nivu jsme si ani nevzpomněli.
Brokolici si rozebereme na růžičky a uvaříme v páře, na Ghí orestujeme pokrájenou cibuli s mahá kořením, dáme do zapékací mísy společně s uvařenou okapanou brokolicí, přidáme na kostičky pokrájené brambory a na kolečka pokrájený pórek, osolíme, přiklopíme a pečeme do změknutí brambor. Když jsou brambory měkké, přidáme 3 rozkvrdlané vejce a směs zalijeme, zamícháme a vložíme krátce zapéct již bez přiklopení.
Pokud chceme, aby si brokolice zachovala barvu, dáme ji po uvaření hned do studené vody.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI