Ingredience: | |||||
České Ghíčko | dle potřeby | jáhly | 100 g | cibule | 2 ks |
mrkev | 4 ks | pórek | 60 g | růžičková kapusta | 350 g |
přírodní Šmakoun | 100 g | mandlové mléko Provamel | 150 ml | česnek | 1 stroužek |
himalájská sůl | dle chuti | petrželka | na ozdobení |
Také máte občas dny, kdy se vám nechce nic dělat? A nebo se chcete prostě věnovat něčemu jinému? Tak já takový den dnes měla. Dnes jen rychlovka v troubě.
Uvaříme kapustu do změknutí, dáme do studené vody, aby si zachovala barvu. Na Českém Ghíčku si orestujeme cibuli. Uvaříme si jáhly, které smícháme s částí orestované cibulky a směs dáme na dno zapékací mísy. Pokrájíme si mrkev, pórek, smícháme s kapustou, zbylou cibulkou a přidáme do zapékací mísy. Přiklopíme víkem, nebo alobalem. Pečeme na 200°C do změknutí zeleniny. Ke konci zalijeme směsí mandlového mléka, které jsme osolili a přidali do něj prolisovaný stroužek česneku, krátce zapečeme a na konec přidáme nastrouhaného Šmakouna a rovněž krátce zapečeme.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI